V prosinci na Kubu, Bali nebo Maledivy? Pronajměte si kabinu s 50 % slevou!

Plavba na luxusní jachtě kolem Bali, Kuby nebo Malediv? Zní vám to jako sen? Díky naší akci se tenhle sen snadno může stát skutečností! Pokud si vyberete náš prosincový termín, můžete si nezapomenutelnou dovolenou v exotice dopřát se slevou 50 %.

Tým Umbrella Yacht   |   14. 11. 2018

Naše speciální akce se týká kabinového charteru (pronájmu kabin na luxusním katamaránu) a prosincových plaveb kolem Kuby, Bali a Malediv. Konkrétně můžete vybírat z těchto termínů:

  • Kuba: 7denní plavba v termínu 8. 12. –15. 12. 2018, 808 EUR (původní cena: 1615 EUR)
  • Bali, 7denní plavba v termínu 15. 12.–22. 12. 2018, 578 EUR (původní cena: 1155 EUR)
  • Maledivy, 10denní plavba v termínu 18. 12.–28. 12. 2018, 1350 EUR (původní cena: 2700 EUR)

 

Ale to pořád ještě není všechno – pokud byste chtěli vyrazit v jiném termínu, případně do jiné destinace z naší nabídky, můžeme vám nabídnout celou řadu plaveb s průměrnou slevou 20 %! Stačí, když nám napíšete, kdy a kam byste rádi vyrazili, a my vám připravíme nabídku.

Cena je pro jednu osobu ubytovanou v dvoulůžkové kajutě a zahrnuje plnou penzi a servis posádky. K částce musíte připočítat ještě cenu letenky (kterou pro vás samozřejmě rádi zařídíme). Pokud byste si chtěli přečíst víc o tom, co to vlastně je kabinový charter, vše důležité jsme pro vás sepsali do článku Kabinový charter: Dovolená na lodi pro každého!

kabinový charter

Dovolená na lodi je opravdu luxusní zážitek!

 

Kam vyrazíte?

U každé plavby pro vás máme na našem webu přesně rozepsaný itinerář. Například Kuba, největší ostrovní stát v Karibiku, cestovatele láká hlavně na skvělé počasí, překrásné karibské pláže, přátelské lidi a krásy zdejší přírody. Náš katamarán vyráží z Cienfuegos k převážně neobydlenému souostroví Canarreos. Během dovolená tak poznáte nádherné ostrovy Cayo Rosario, Cayo Rico i Cayo Largo (včetně slavné pláže Playa Sirena) a seznámíte se s nádhernou koloniální architekturou přístavního města Cienfuegos i pestrou přírodou.

Kuba

Kubánský ostrov Cayo Largo je jedním z nejhezčích míst v Karibiku

 

Bali patří k nejoblíbenějším turistickým destinacím posledních let – pokud ho chcete poznat, ale nechcete se přetlačovat s ostatními turisty, plavba na lodi je ideálním řešením! V soukromí lodi pro maximálně 9 lidí si naplno vychutnáte nádherné moře, nezapomenutelné západy slunce, krásné pláže, hory, rýžová políčka, starobylé hinduistické chrámy, příjemné klima i dobré jídlo. A především – věčně usměvavé lidi.

Bali

Bali je v posledních letech velmi oblíbenou destinací

 

A Maledivy? Tento nejníže položený stát světa zahrnuje devatenáct korálových atolů a přilehlé ostrůvky, které se jako šňůra perel táhnou Indickým oceánem, a z nichž žádný neleží výše než 2,5 metru nad mořskou hladinou. Čeká vás tu nádherné moře, šnorchlování a koupání u malebných ostrůvků a v překrásných lagunách, můžete se tu projet na kajaku nebo sbírat mušle a u toho pozorovat mořské ptáky.

Maledivy

Z Malediv se nebudete chtít vracet!

 

Ať už si vyberete Kubu, Bali, Maledivy nebo kteroukoli jinou destinaci z naší nabídky, garantujeme vám, že na tuhle dovolenou nikdy nezapomenete!

Foto: Shutterstock.com a archiv Umbrella Yacht

 

Chcete si pronajmout kabinu? Napište nám!

Přečíst více článků